Uitnodiging reünistenborrel vrijdag 22 november 2013 Pylades

— DIT BERICHT STOND OP DE OUDE WEBSITE —

‘Verloren zijn de prille wegen
Om te ontkomen aan den tijd;
Altijd november, altijd regen,
altijd dit lege hart, altijd’

J.C. Bloem – 1921

 

Waarde reünist der SSRA,

Om het lege hart in november te verwarmen door samenzijn nodigen wij u van harte uit voor de aanstaande reünistenborrel opvrijdag 22 november 2013 vanaf 20.30 uur te Sociëteit Pylades.

Na het overweldigende succes van de benefietborrel afgelopen maart, waar €3.000 is opgehaald waarmee inmiddels de vloer in de bovenbar gerenoveerd is (zie foto’s hier ), zal ook deze borrel ten gunste van de SSRA zijn.

Ditmaal zal de SSRA de opbrengst aanwenden om de toiletten te renoveren alsmede de vloer in de grote zaal te vervangen. Onder andere via de bierprijs (de reguliere bierprijs gaat die avond met €0,90 per glas omhoog naar €2,-, dat geheel ten goede komt aan de renovatie), hopen we het bedrag van de vorige borrel minstens te evenaren.

Mocht u verhinderd zijn, maar deze renovatie wel willen steunen? Doneer dan op rekening 8117925 ten name van Reünisten SSRA ovv benefiet 22 november. Onze dank is groot!

De Reünistenstichting heeft inmiddels een groot en groeiend aantal donateurs. Dit is geweldig en helpt ons de band met de reünisten te onderhouden en de vereniging te blijven steunen. Bent u nog geen donateur? Klik dan onderaan deze email. Voor €15 per jaar draagt u bij aan een florerende SSRA voor zowel reünisten als leden!

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur der Reünistenstichting SSRA