Reunistenstichting nog verder Online! Voor 14,99 vereeuwigd op Pylades.

— DIT BERICHT STOND OP DE OUDE WEBSITE —

Waarde Reunisten,
Na het succesvolle lustrumdiner heeft de stichting alweer nieuwe projecten omhanden. Recent is ons bestand uitgeroepen als meest up to date van alle reunistenclubs van de Amsterdamse studentenverenigingen, maar toch missen wij veel e-mailadressen.

Om de slag naar de 21e eeuw te maken waarin digitaal en duurzaamheid de toon zullen voeren, wil de stichting af van haar papieren mailings. Deze verslinden tijd, geld, papier en inkt. Wij hebben uw hulp nodig bij het maken van deze transitie. Als u uw tijd bij de SSRA (en de reunistenstichting) nog immer een warm hart toedraagt, kunt u hier een jaarlijks online een kleine bijdrage van 14,99 overmaken om ons te steunen. Met het bedrag organiseren wij borrels, diners en projecten met de vereniging. De eerste 500 overboekers honoreren wij met naam in een koperplaat in de Strophiosruimte.

Strophios1

Hoe werkt het?
1) Heeft u geen e-mail ontvangen van de reunistenstichting , geef dan deze door via het wijzigingscontactformulier. Vermeld uiteraard ook uw naam, jaar van binnenkomst zodat we u kunnen vinden in het systeem.
2) Wij sturen eenmaal per kwartaal /  halfjaar een e-mail waarmee u uw gegevens kan aanpassen. Geef hier uw donatie aan en u komt op de koperenplaat.

De Reunistenstichting