Reünistendag op zaterdag 19 oktober

Wat een bijzonder jaar staat ons te wachten, want we vieren het 27e lustrum van onze geliefde SSRA! Al 135 jaar staan we samen sterk en daarom willen we dit jubileum groots vieren. Zet alvast in je agenda: op zaterdag 19 oktober 2024 nodigen we jullie uit voor een onvergetelijke reunistendag!

Reünistendag: 19 oktober 2024

Vanaf half vijf starten we met een exclusief besturendiner. Een unieke gelegenheid om samen te komen, herinneringen op te halen en te genieten van heerlijk eten en drinken. We roepen alle oud-besturen (AB, SB, DB, MB) en commissies op om jullie gezamenlijk aan te melden. Ook zijn oud dispuutsbesturen ook van harte welkom.

Reserveer je eigen bestuurstafel, met bestuursnaam, jaar en logo. Elk bestuur krijgt 2 minuten spreektijd om een speciale anekdote uit jullie bestuursjaar te delen. Het besturendiner wordt voorgezeten door het huidige AB (AB IMO PECTORE) en het bestuur van het komend jaar. Meer informatie over hoe je je kan inschrijven en hoe je elkaar kan vinden volgt in de volgende nieuwsbrief over 2 weken.

Reünistenfeest vanaf 8 uur op Pylades

Na het diner barst het feest los op Pylades vanaf 8 uur ’s avonds. Je kunt er voor kiezen om alleen naar het feest te komen. Het zal een avond worden vol gezelligheid, muziek en het hernieuwen van vriendschappen. Het is tijd om elkaar weer te zien en te ontmoeten. We kijken er enorm naar uit om samen met jullie dit lustrum te vieren!