Programma 2009

— DIT BERICHT STOND OP DE OUDE WEBSITE —

Begin dit jaar is het bestuur van de Reünistenstichting bij elkaar gekomen. Er is kennisgemaakt met de nieuwe voorzitter van het Algemeen Bestuur van de SSRA, Lynn Hoendervanger. En we hebben de volgende punten besproken.

Groot Lustrum diner

We hebben het lustrum programma verder uitgewerkten zijn gekomen tot de volgende opzet: Er wordt een groot diner op externe locatie georganiseerd met een actief programma. In de aanloop naar dit diner wordt er een leuke campagne opgezet om zo veel mogelijk reunisten te bereiken en te interesseren.

De locatie wordt gerealiseerd door Patrick Stastra, Wybren Meijer verzorgt het programma en Lex Slaghuis verzorgt de campagne.

 

Zelf gegevens wijzigen 

Ook is er gesproken over het uitwerken van een nieuwe opzet voor de ledenadministratie van reünisten. Er wordt gekeken door Lex Slaghuis naar de mogelijkheden om reünisten zelf via internet hun gegevens te laten wijzigen. Op het moment van schrijven wordt er een proefversie gebouwd.

Dit  systeem maakt ook mogelijk jaarlijkse en eenmalige donaties te geven, en deelname van reünisten activiteiten te registreren.