Lustrumreünistendiner op 8 november 2014 bij Keizer Culinair. Komt u ook?

Misschien is het voor u alweer een tijd geleden dat u iets gehoord heeft van uw vereniging. Gelukkig is het moment daar dat het weer tijd wordt om het bestaan van Studentenvereniging SSRA groots en in stijl te vieren.  Dit jaar viert Studentenvereniging SSRA alweer haar 25e lustrum. Geheel passend bij de 125 jaar die SSRA bestaat is Tijd Vliegt gekozen als lustrumthema.

Ter ere van het 25e lustrum organiseren de Reünistenstichting der SSRA en lustrumcommissie eXX Veritate voor u een Reünistendiner. Aansluitend volgt een borrel op Sociëteit Pylades. Het is ons een waar genoegen om u hiervoor uit te nodigen.

Het diner zal plaatsvinden op zaterdag 8 november 2014. Vanaf 18:00 uur bent u welkom bij Keizer Culinair. Voor u de mogelijkheid om de vervlogen tijd wederom naar boven te halen. Vanaf 21.00 uur bent u uitgenodigd om een borrel te drinken op de sociëteit. Indien u verhinderd bent voor het diner bent u uiteraard van harte uitgenodigd op de borrel. Aanmelden voor de borrel is niet nodig.

Aanmelden en vooraf betalen voor het diner kan door te klikken op onderstaande link. Hierbij kunt dient u gelijk een keuze te maken voor een vegetarisch menu of gewoon menu. Uw inschrijving en uw reservering  is enkel bevestigd als uw betaling is ontvangen. De link naar het inschrijfformulier: http://www.intoparty.com/SSRAReunistendiner/238/selectticket

Het is een eer u allen te mogen ontvangen op zaterdag 8 november. Alle informatie staat onderaan de brief nogmaals weergegeven, en voor aanvullende informatie kunt altijd contact opnemen met de Lustrumcommissie.

Uitkijkend naar uw komst,

Lustrumcommissie eXX Veritate der SSRA

Lisa Groenwegen
Commissaris Intern & h.t. Voorzitter Lustrumcommissie 2013-2014

 

 

Belangrijkste informatie:

Datum:                Zaterdag 8 november 2014

Tijd:                    18.00 uur

Locatie:               Keizer Culinair, Elandsstraat 169, 1016 RZ, Amsterdam

Kosten:               €50,- per persoon (inclusief drank bij diner)

Vragen?:             interne@ssra.nl of 020 – 623 94 37

Aansluitende borrel vanaf 21.00 op sociëteit Pylades, Leidsegracht 108 (5 minuten loopafstand vanaf Keizer Culinair)