Kentijd een groot succes: 150 nieuwe KeMa’s

Van het bestuur der SSRA:

Update SSRA zomer 2021

Inmiddels zit ons bestuursjaar er alweer bijna op. We zitten midden in de promotijd en de kentijd zal zo voorbijvliegen. Wij hebben het aanvankelijk erg moeilijk gehad met de zoektocht naar het nieuwe bestuur, maar uiteindelijk hebben we maar liefst zes nieuwe bestuurders kunnen aannemen. 

Naast een prachtig nieuw bestuur, hebben wij ook nu al een van de grootste lichtingen in jaren. De inschrijvingen en de wachtlijsten zaten al vol voordat wij het eerste echte promofeest op Py hadden georganiseerd. Het gaat een uitdagende kentijd worden met de 150 nieuwe KeMa’s die we zullen aannemen, maar met de nodige aanpassingen komen we er hopelijk wel! Het is in ieder geval leuk om te zien dat de populariteit van studentenverenigingen weer aan het stijgen is.

Verder hebben wij het eerste deel van de verbouwing van de rookruimte voltooid. Er staan meubels, de muren zijn geverfd, er staan kasten en de vloer is uitvoerig gereinigd. Wij willen nog fotoborden ophangen om meer sfeer aan de ruimte te geven en ook een werkende tap installeren, zodat commissies die in de nieuwe comissiekamer gaan vergaderen niet naar beneden hoeven voor bier. Op deze manier kunnen we ook de rookruimte verhuren aan externe partijen.